Convocatòria HUMUS MEDITERRANI 

FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA 

 La FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA del 2020 mantindrà l’apartat Off de l’HUMUS MEDITERRANI, i ho farà en un format diferent al de les últimes edicions.

L’HUMUS és la capa de terra biològicament més viva i que alimenta les llavors d’on sorgeixen les arrels i les plantes. Aplicat a la música folk i d’arrel tradicional l’humus està format per persones anònimes que han preservat o creat música i cançó  tradicional, grups amateurs que la practiquen arreu del país i centenars d’alumnes i aprenents de les escoles de música d’arrel tradicional dels Països Catalans. La programació d’HUMUS MEDITERRANI anirà destinada a donar a conèixer a tota aquesta gent.

HUMUS MEDITETRRANI és una iniciativa de D’ARREL,  que promou la programació estable de música d’arrel i folk a Manresa i la Catalunya Central. La voluntat és que sigui una plataforma tant per a grups professionals de la música folk més despullada, com per a grups amateurs i de folk participatiu i d’estudiants d’especialitats tradicionals, per donar-se a conèixer.

La selecció dels grups per formar part de ‘’HUMUS MEDITERRANI  es definirà per un consell assessor format per experts i membres de D’Arrel de Manresa. A partir del dia 15 de juliol fins al 30 de juliol estarà obert el termini per presentar propostes musicals de cara a l’Humus Mediterrani, en el marc de la Fira Mediterrània que es celebrarà a l’octubre de 2020.

En l’edició 2020, l’Humus Mediterrani serà bàsicament digital i garantim als grups seleccionats disposar de l’acreditació com a artistes de la Fira, la participació en totes les activitats de la Llotja Professional virtual, la inclusió al web i a la difusió de la Fira, la participació en els speed-datings amb els programadors, les jornades professionals i les facilitats per contactar amb les persones, entitats, institucions o empreses que programen. 

Dels grups seleccionats per formar part de l’Humus 2020 se n’escollirà un d’entre els presentats a l’Humus Mediterrani  per fer un concert en directe el diumenge 18 d’octubre en el marc de la Fira Mediterrània 2020 i cobrarà 200 euros + Iva. La resta de grups seleccionats participaran de forma digital, tal i com s’explica en el punt anterior.

També farà un concert dins de l’Humus Mediterrani el grup Aixopluc guanyador del concurs de ball folk Robert Pellicer, en base a l’acord d’Arrel amb l’Associació QRambla, organitzadora del concurs.

Podeu presentar la proposta musical  a HUMUS MEDITERRANI encara que l’hagueu  presentat a la secció oficial de FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA.

Podeu inscriure les vostres propostes musicals  del 15 de juliol fins al 30 de juliol de 2020 a través del formulari que teniu a constinuació

Incorporeu-hi  enllaços o documents per escoltar la vostra música. Enguany és necessari presentar l’enllaç a algun enregistrament vostre en format audiovisual  que mostri alguna o algunes peces del repertori, per tal de poder participar a la llotja virtual.

Adjunteu també foto amb 300 DPI resolució, 10×15 cm , en  format TIF  ó  JPG

Si envieu més d’un fitxer adjunt, utilitzeu el correu darrel@darrel.cat

FORMULARI

Nom del grup (*)

El vostre email (*)

biografia i enllaços per visionar o escoltar els vostres treballs (*)

foto, i fitxers de so o imatge si no s'han informat enllaços (*)

Els camps marcats amb * són obligatoris