Convocatòria HUMUS MEDITERRANI 

FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA. 

La FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA del 2020 mantindrà l’apartat HUMUS MEDITERRANI, en un format diferent al de les últimes edicions.

L’HUMUS és la capa de terra biològicament més viva i que alimenta les llavors d’on sorgeixen les arrels i les plantes. Aplicat a la música folk i d’arrel tradicional l’humus està format per persones anònimes que han preservat o creat música i cançó  tradicional, grups amateurs que la practiquen arreu del país i centenars d’alumnes i aprenents de les escoles de música d’arrel tradicional dels Països Catalans. La programació d’HUMUS MEDITERRANI anirà destinada a donar a conèixer a tota aquesta gent.

HUMUS MEDIETRRANI és una iniciativa de D’ARREL,  que promou la programació estable de música d’arrel i folk a Manresa i la Catalunya Central. La voluntat és que sigui una plataforma tant per a grups professionals de la música folk més despullada, com per a grups amateurs i  de folk participatiu i d’estudiants d’especialitats tradicionals, per donar-se a conèixer.

La selecció dels grups per forma part de ‘’HUMUS MEDITERRANI  es definirà per un consell assessor format per experts i membres de D’Arrel de Manresa. A partir del dia 29 de juny al 20 de juliol estarà obert el termini per presentar propostes musicals de cara a l’Humus mediterrani, en el marc de la Fira Mediterrània d’octubre de 2020.

En aquesta edició garantim als grups participants disposat de l’acreditació com a artístes de la Fira, i la participació en totes les activitats de la Llotja Professional virtual, la inclusió al catàleg professional i al web i a la difussió de la Fira Mediterrània de Manresa , la participació en speed-datings amb els programadors, les jornades professionals i les facilitats per contactar amb les persones, entitats, institucions o empreses que programen.

Malauradament aquest any no podem garantir que els grups seleccionsts puguin mostrar la seva música en un concert. En el cas en que puguem fer alguns concerts, els grups que el facin cobraran 200 euros i seran entre el dies 13 i 17 d’octubre de 2020

Podeu presentar la proposta musical  a HUMUS MEDITERRANI encara que l’hagueu  presentat a la secció oficial de FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA.

Podeu inscriure les vostres propostes musicals  del 29 de juny fins al 20 de juliol de 2020 a través del formulari que teniu a continuació.

Incorporeu-hi  enllaços o documents per escoltar la vostra música.

Adjunteu foto 300 DPI resolució, 10×15 cm , en  format TIF  ó  JPG

Si envieu més d’un fitxer adjunt, utilitzeu el correu darrel@darrel.cat

FORMULARI

Nom del grup (*)

El vostre email (*)

biografia i enllaços per visionar o escoltar els vostres treballs (*)

foto, i fitxers de so o imatge si no s'han informat enllaços (*)

Els camps marcats amb * són obligatoris