Convocatòria HUMUS MEDITERRANI 

FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA. 

La FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA del 2020 comptarà de nou amb l’apartat HUMUS MEDITERRANI, després de l’èxit artístic i de públic de les últimes edicions.

L’HUMUS és la capa de terra biològicament més viva i que alimenta les llavors d’on sorgeixen les arrels i les plantes. Aplicat a la música folk i d’arrel tradicional l’humus està format per persones anònimes que han preservat o creat música i cançó  tradicional, grups amateurs que la practiquen arreu del país i centenars d’alumnes i aprenents de les escoles de música d’arrel tradicional dels Països Catalans. La programació d’HUMUS MEDITERRANI anirà destinada a donar a conèixer a tota aquesta gent.

HUMUS MEDIETRRANI és una iniciativa de D’ARREL,  que promou la programació estable de música d’arrel i folk a Manresa i la Catalunya Central. La voluntat és que sigui una plataforma tant per a grups professionals de la música folk més despullada, com per a grups amateurs i  de folk participatiu i d’estudiants d’especialitats tradicionals, per donar-se a conèixer.

La programació d’HUMUS MEDITERRANI  es definirà per un consell assessor format per experts i membres de D’Arrel de Manresa. A partir del dia 1 al 30 d’abril estarà obert el termini per presentar propostes musicals de cara a l’Humus mediterrani. En el marc de la Fira Mediterrània els concerts els dies 16 i 17 d’octubre de 2020. Els grups participants cobraran 200 euros i apareixeran en la campanya de difusió i el catàleg professional de la Fira Mediterrània, i tindràn accés a la LLotja professional.

Podeu presentar la proposta musical  a HUMUS MEDITERRANI encara que l’hagueu  presentat a la secció oficial de FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA.

Podeu inscriure les vostres propostes musicals  del 1 d’abril fins el 30 d’abril de 2020 a través del formulari que teniu a continuació.

Incorporeu-hi  enllaços o documents per escoltar la vostra música.

Adjunteu foto 300 DPI resolució, 10×15 cm , en  format TIF  ó  JPG

Si envieu més d’un fitxer adjunt, utilitzeu el correu darrel@darrel.cat

FORMULARI

Nom del grup (*)

El vostre email (*)

biografia i enllaços per visionar o escoltar els vostres treballs (*)

foto, i fitxers de so o imatge si no s'han informat enllaços (*)

Els camps marcats amb * són obligatoris