Convocatòria HUMUS MEDITERRANI 

FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA. 

La FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA del 2016 comptarà de nou amb l’apartat HUMUS MEDITERRANI, després de l’èxit artístic i de públic de les  edicions dels últims anys.

L’HUMUS és la capa de terra biològicament més viva i que alimenta les llavors d’on sorgeixen les arrels i les plantes. Aplicat a la música folk i d’arrel tradicional l’humus està format per persones anònimes que han preservat o creat música i cançó  tradicional, grups amateurs que la practiquen arreu del país i centenars d’alumnes i aprenents de les escoles de música d’arrel tradicional dels Països Catalans. La programació d’HUMUS MEDITERRANI anirà destinada a donar a conèixer a tota aquesta gent.

HUMUS MEDIETRRANI és una iniciativa de D’ARREL,  que promou la programació estable de música d’arrel i folk a Manresa i la Catalunya Central. La voluntat és que sigui una plataforma tant per a grups professionals de la música folk més despullada, com per a grups amateurs i  de folk participatiu i d’estudiants d’especialitats tradicionals, per donar-se a conèixer.

La programació d’HUMUS MEDITERRANI es definirà per un consell assessor format per experts i membres de l’espai D’Arrel de Manresa. A partir del dia 1 d’abril  fins el 30 d’abril estarà obert el termini per presentar propostes musicals de cara a l’Humus mediterrani. En el marc de la Fira Mediterrània en la mesura que és una mostra, la majoria de concerts seran de caràcter gratuït. Tots els grups participants apareixeran en la campanya de difusió de la Fira Mediterrània.

Podeu presentar la proposta musical  a HUMUS MEDITERRANI encara que l’hagueu  presentat a la secció oficial de FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA.

Podeu inscriure les vostres propostes musicals  del 1 d’abril fins el 30 d’abril a través del formulari que teniu a continuació.

Incorporeu-hi  enllaços o documents per escoltar la vostra música.

Adjunteu foto 300 DPI resolució, 10×15 cm , en  format TIF  ó  JPG

FORMULARI

Nom del grup (*)

El vostre email (*)

biografia i enllaços per visionar o escoltar els vostres treballs (*)

foto, i fitxers de so o imatge si no s'han informat enllaços (*)

Els camps marcats amb * són obligatoris