BELLA CIAO + JAUME ARNELLA + CARLES BELDA al Teatre Conservatori de Manresa el setembre de 2017

Van actuar al Teatre Conservatori de Manresa

ROT va actuar al d'ARREL per la Fira Mediterrània de Manresa

GIPSY KROKETS QUARTET van actuar d'ARREL per la Fira Mediterrània de Manresa

BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA AL D'ARREL DE MANRESA. CONCERT FESTA BALKANICA

BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA AL D'ARREL DE MANRESA DISSABTE 11 DE GENER A LES 7 DE LA TARDA

EL GRUP VALENCIÀ FOLKIFESTA HA ACTUAT A D'ARREL EL 9 DE NOVEMBRE PER LA FIRA MEDITERRÀNIA

UNA NIT DE GLOSA PER RECORDAR, PER LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA 2012

XAVI MURCIA HA ACTUAT A D'ARREL

UNS DEL GRUP DE FOLK VAN ACTUAR AL D'ARREL

LES VIOLILES HAN ACTUAT AL D'ARREL DURANT LA FIRA MEDITERANIA

BELLA CIAO (Itàlia) + CARLES BELDA + JAUME ARNELLA, en concert al Teatre Conservatori de Manresa 22 de setembre de 2017 a les 21:00

BELLA CIAO s’ha consolidat com l’espectacle més gran del folk italià posat en escena cinquanta anys després amb una presència de grans músics i artistes.

Bella ciao es històricament l’espectacle que va marcar l’inici del folk italià l’any 1964, i que va influir en tots els músics que amb gran èxit treballen avui portant la música popular italiana per teatres, auditoris i places de tot el món.

Les cançons de Bella ciao avui mantenen tota la seva potència d’expressió i han adquirit una nova urgència dins d’aquest món globalitzat que ens toca viure, pels seus valors llibertaris, pacifistes i cívics. Bella ciao és una lliçò de democràcia que neix des de la base. Una novel·la històrica construïda amb la música, els sons, el cant, la paraula i la poesia, que en aquesta actualització incorpora una instrumentació més rica.

Bella ciao, l’espectacle que ara compleix 50 anys, era i segueix essent un exponent de la cançó popular que compta amb la presència d’algunes de les veus més importants de la música popular i del cant social d’Itàlia de les darreres tres dècades, que son, finalment, els fills de Bella ciao: Lucilla Galeazzi, Elena Ledda, Luisa Cottifogli y Alessio Lega. Algunes d’elles hem tingut ocasió d’escoltar-les en edicions anteriors de la Fira Mediterrània de Manresa, on han acreditat la seva extraordinària qualitat.

En aquest espectacle també hi participaran Jaume Arnella i Carles Belda, amb cançons catalanes que comparteixen els valors cívics i socials de Bella ciao.

Lucilla Galeazzi veu

Elena Ledda veu

Luisa Cottifogli veu

Maurizio Geri guitarra i veu

Gigi Biolcati percussions i veu

Riccardo Tesi acordió diatònic i direcció musical

Franco Fabbri : Idea i direcció artística.

Amb la participació de :

Jaume Arnella, veu i guitarra

Carles Belda, veu i acordió

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

 
 
previous next