BELLA CIAO + JAUME ARNELLA + CARLES BELDA al Teatre Conservatori de Manresa el setembre de 2017

Van actuar al Teatre Conservatori de Manresa

ROT va actuar al d'ARREL per la Fira Mediterrània de Manresa

GIPSY KROKETS QUARTET van actuar d'ARREL per la Fira Mediterrània de Manresa

BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA AL D'ARREL DE MANRESA. CONCERT FESTA BALKANICA

BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA AL D'ARREL DE MANRESA DISSABTE 11 DE GENER A LES 7 DE LA TARDA

EL GRUP VALENCIÀ FOLKIFESTA HA ACTUAT A D'ARREL EL 9 DE NOVEMBRE PER LA FIRA MEDITERRÀNIA

UNA NIT DE GLOSA PER RECORDAR, PER LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA 2012

XAVI MURCIA HA ACTUAT A D'ARREL

UNS DEL GRUP DE FOLK VAN ACTUAR AL D'ARREL

LES VIOLILES HAN ACTUAT AL D'ARREL DURANT LA FIRA MEDITERANIA

L’Humus Mediterrani, la secció off de Fira Mediterrània de Manresa, obre convocatòria de la 5a edició

L’Humus Mediterrani, la secció off de Fira Mediterrània de Manresa, obre convocatòria de la 5a edició

Les propostes es poden presentar des del dia 2 i fins al 31 de maig de 2017 mitjançant un formulari al web de D’Arrel, entitat impulsora del projecte

L’Humus Mediterrani, la secció off de Fira Mediterrània de Manresa que acull les propostes més properes a l’arrel tradicional, iniciativa de l’espai de música i cultura D’Arrel, obre convocatòria de la seva 4a edició. Es tracta d’una iniciativa que complementa l’oferta oficial de la Fira, amb una selecció de grups emergents de l’escena folk catalana. Les propostes per formar part de l’Humus Mediterrani en el marc de la propera edició de la Fira Mediterrània, que se celebrarà del 8 al 8 d’octubre, es poden enviar des de d’aquest dimarts 2 de maig,  fins al 31 de maig de 2017.

La iniciativa

L’humus és la capa de terra biològicament més viva i que alimenta les llavors d’on sorgeixen les arrels i les plantes. Aplicat a la música folk i d’arrel tradicional l’humus remet a les persones anònimes que han preservat o creat música i cançó tradicional, grups amateurs que la practiquen arreu del país i centenars d’alumnes i aprenents de les escoles de música d’arrel tradicional dels Països Catalans. La programació de l’Humus Mediterrani té l’objectiu de donar a conèixer la feina que duen a terme totes aquestes persones en el marc ideal que suposa la Fira Mediterrània.

El D’Arrel, l’entitat impulsora del projecte, ofereix des del 2012 una programació estable de música d’arrel i folk a Manresa i a la Catalunya Central. La seva voluntat és esdevenir una plataforma tant per a grups professionals de la música folk més despullada, com per a grups amateurs i de folk participatiu i d’estudiants d’especialitats tradicionals, que es volen donar a conèixer.

Detalls de la convocatòria

Les propostes musicals presentades a la secció oficial de la Fira Mediterrània també es poden presentar a l’Humus Mediterrani. Per fer-ho, cal accedir al web de D’Arrel, omplir un formulari i adjuntar el material sol·licitat. El termini de presentació s’obre el 2 de maig  i es tanca el 31 de maig (ambdós inclosos).

La programació de l’Humus es definirà per un consell assessor format per experts i membres de l’espai D’Arrel de Manresa. La majoria de concerts seran de caràcter gratuït. Tots els grups participants rebran 200 euros, estaran integrats a la campanya de difusió de Fira Mediterrània inclòs el catàleg professional, i tindràn accés a la llotja professional.

L’any passat l’Humus va seleccionar un total de  7  projectes que es van programar en el marc de la 19a edició de la Fira

Les propostes s’han de presentar a través del següent link:

http://www.darrel.cat/?page_id=467

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

 
 
previous next