BELLA CIAO + JAUME ARNELLA + CARLES BELDA al Teatre Conservatori de Manresa el setembre de 2017

Van actuar al Teatre Conservatori de Manresa

ROT va actuar al d'ARREL per la Fira Mediterrània de Manresa

GIPSY KROKETS QUARTET van actuar d'ARREL per la Fira Mediterrània de Manresa

BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA AL D'ARREL DE MANRESA. CONCERT FESTA BALKANICA

BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA AL D'ARREL DE MANRESA DISSABTE 11 DE GENER A LES 7 DE LA TARDA

EL GRUP VALENCIÀ FOLKIFESTA HA ACTUAT A D'ARREL EL 9 DE NOVEMBRE PER LA FIRA MEDITERRÀNIA

UNA NIT DE GLOSA PER RECORDAR, PER LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA 2012

XAVI MURCIA HA ACTUAT A D'ARREL

UNS DEL GRUP DE FOLK VAN ACTUAR AL D'ARREL

LES VIOLILES HAN ACTUAT AL D'ARREL DURANT LA FIRA MEDITERANIA

acord de col·laboració entre el Centre de Normalització Lingüística i d’ARREL

Dimarts,  5 de març de 2013

Acord de col·laboració entre d’Arrel, espai de música i gastronomia, i el CNL Montserrat

algun instrument o formen part d’un conjunt musical,avés de CD, en l’espai de música i Una de les novetats de l’acord amb d’Arrel és l’oferiment als estudiants o els participants del Voluntariat per la llengua del CNL per difondre música popular del seu país d’origen, ja sigui en directe, si es tracta de persones que canten, toquen algun instrument o formen part d’un conjunt musical, o a través de CD. També amb la finalitat de promoure llengua i cultura, d’Arrel ofereix descomptes en els concerts que organitza, tret dels que ja són gratuïts, concretament dues entrades al preu d’una, a les persones que presentin el carnet d’estudiant del CNL o de participant del Voluntariat per la llengua.

Acord de col·laboració entre d'Arrel, espai de música i gastronomia, i el CNL Montserrat El Centre de Normalització Lingüística Montserrat i d’Arrel, espai de música i gastronomia han signat un conveni de col·laboració per dur a terme activitats de promoció de l’ús del català.

Amb aquest acord, l’espai d’Arrel passa a ser un establiment col·laborador del programa Voluntariat per la llengua, la qual cosa significa que les persones que vagin a d’Arrel trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat.

Entre els compromisos del CNL Montserrat, aquest cedirà l’exposició fotogràfica “Ells fan l’esforç. I tu que ets d’aquí no els parlaràs en català?” perquè d’Arrel pugui exposar-la en el seu local, difondrà la programació de les actuacions en català d’Arrel als estudiants i facilitarà la incorporació del personal o dels socis o sòcies d’Arrel en torn preferent als cursos de català per a adults.

L’acord l’han signat Joan Calmet, president del Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística Montserrat, i Jordi Ruiz, en representació de l’espai d’Arrel. Ambdues parts s’han mostrat molt satisfetes per l’acord i han decidit col·laborar en qualsevol altra iniciativa que de mutu acord es pugui promoure

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

 
 
previous next