BELLA CIAO + JAUME ARNELLA + CARLES BELDA al Teatre Conservatori de Manresa el setembre de 2017

Van actuar al Teatre Conservatori de Manresa

ROT va actuar al d'ARREL per la Fira Mediterrània de Manresa

GIPSY KROKETS QUARTET van actuar d'ARREL per la Fira Mediterrània de Manresa

BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA AL D'ARREL DE MANRESA. CONCERT FESTA BALKANICA

BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA AL D'ARREL DE MANRESA DISSABTE 11 DE GENER A LES 7 DE LA TARDA

EL GRUP VALENCIÀ FOLKIFESTA HA ACTUAT A D'ARREL EL 9 DE NOVEMBRE PER LA FIRA MEDITERRÀNIA

UNA NIT DE GLOSA PER RECORDAR, PER LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA 2012

XAVI MURCIA HA ACTUAT A D'ARREL

UNS DEL GRUP DE FOLK VAN ACTUAR AL D'ARREL

LES VIOLILES HAN ACTUAT AL D'ARREL DURANT LA FIRA MEDITERANIA

CONVOCATORIA HUMUS MEDITRERRANI 2021

Convocatòria HUMUS MEDITERRANI 2021

OFF DE LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA

La FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA del 2021 obre la convpcatòria  de l’HUMUS MEDITERRANI.

L’HUMUS és la capa de terra biològicament més viva i que alimenta les llavors d’on sorgeixen les arrels i les plantes. Aplicat a la música folk i d’arrel tradicional l’humus està format per persones anònimes que han preservat o creat música i cançó  tradicional, grups amateurs que la practiquen arreu del país i centenars d’alumnes i aprenents de les escoles de música d’arrel tradicional dels Països Catalans. La programació d’HUMUS MEDITERRANI anirà destinada a donar a conèixer a tota aquesta gent.

HUMUS MEDITETRRANI és una iniciativa de D’ARREL,  que promou la programació estable de música d’arrel i folk a Manresa i la Catalunya Central. La voluntat és que sigui una plataforma tant per a grups professionals de la música folk més despullada, com per a grups amateurs i de folk participatiu i d’estudiants d’especialitats tradicionals, per donar-se a conèixer.

La selecció dels grups per formar part de ‘’HUMUS MEDITERRANI  es definirà per un consell assessor format per experts i membres de D’Arrel de Manresa. A partir del dia 17 d’abril fins al 7 de maig estarà obert el termini per presentar propostes musicals de cara a l’Humus Mediterrani, en el marc de la Fira Mediterrània que es celebrarà a l’octubre de 2021.

En l’edició 2021, l’Humus Mediterrani garantirà als  3 grups seleccionats la realització d’un concert en directe, i  disposar de l’acreditació com a artistes de la Fira, la participació en totes les activitats de la Llotja Professional virtual, la inclusió al web i a la difusió de la Fira, la participació en els speed-datings amb els programadors, les jornades professionals i les facilitats per contactar amb les persones, entitats, institucions o empreses que programen. 

Podeu presentar la proposta musical  a HUMUS MEDITERRANI encara que l’hagueu  presentat a la secció oficial de FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA.

Podeu inscriure les vostres propostes musicals  del 7 d’abril fins al 7 de maig de 2021 a través del formulari que trobareu al web www.darrel.cat

Adjunteu també foto amb 300 DPI resolució, 10×15 cm , en  format TIF  ó  JPG

Si envieu més d’un fitxer adjunt, utilitzeu el correu darrel@darrel.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

 
 
previous next