BELLA CIAO + JAUME ARNELLA + CARLES BELDA al Teatre Conservatori de Manresa el setembre de 2017

Van actuar al Teatre Conservatori de Manresa

ROT va actuar al d'ARREL per la Fira Mediterrània de Manresa

GIPSY KROKETS QUARTET van actuar d'ARREL per la Fira Mediterrània de Manresa

BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA AL D'ARREL DE MANRESA. CONCERT FESTA BALKANICA

BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA AL D'ARREL DE MANRESA DISSABTE 11 DE GENER A LES 7 DE LA TARDA

EL GRUP VALENCIÀ FOLKIFESTA HA ACTUAT A D'ARREL EL 9 DE NOVEMBRE PER LA FIRA MEDITERRÀNIA

UNA NIT DE GLOSA PER RECORDAR, PER LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA 2012

XAVI MURCIA HA ACTUAT A D'ARREL

UNS DEL GRUP DE FOLK VAN ACTUAR AL D'ARREL

LES VIOLILES HAN ACTUAT AL D'ARREL DURANT LA FIRA MEDITERANIA

CONVOCATÒRIA HUMUS MEDITERRANI 2020.

Convocatòria HUMUS MEDITERRANI 2020

OFF DE LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA

La FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA del 2020 mantindrà l’apartat Off de l’HUMUS MEDITERRANI, i ho farà en un format diferent al de les últimes edicions.

L’HUMUS és la capa de terra biològicament més viva i que alimenta les llavors d’on sorgeixen les arrels i les plantes. Aplicat a la música folk i d’arrel tradicional l’humus està format per persones anònimes que han preservat o creat música i cançó  tradicional, grups amateurs que la practiquen arreu del país i centenars d’alumnes i aprenents de les escoles de música d’arrel tradicional dels Països Catalans. La programació d’HUMUS MEDITERRANI anirà destinada a donar a conèixer a tota aquesta gent.

HUMUS MEDITETRRANI és una iniciativa de D’ARREL,  que promou la programació estable de música d’arrel i folk a Manresa i la Catalunya Central. La voluntat és que sigui una plataforma tant per a grups professionals de la música folk més despullada, com per a grups amateurs i de folk participatiu i d’estudiants d’especialitats tradicionals, per donar-se a conèixer.

La selecció dels grups per formar part de ‘’HUMUS MEDITERRANI  es definirà per un consell assessor format per experts i membres de D’Arrel de Manresa. A partir del dia 15 de juliol fins al 30 de juliol estarà obert el termini per presentar propostes musicals de cara a l’Humus Mediterrani, en el marc de la Fira Mediterrània que es celebrarà a l’octubre de 2020.

En l’edició 2020, l’Humus Mediterrani serà bàsicament digital i garantim als grups seleccionats disposar de l’acreditació com a artistes de la Fira, la participació en totes les activitats de la Llotja Professional virtual, la inclusió al web i a la difusió de la Fira, la participació en els speed-datings amb els programadors, les jornades professionals i les facilitats per contactar amb les persones, entitats, institucions o empreses que programen. 

Dels grups seleccionats per formar part de l’Humus 2020 se n’escollirà un d’entre els presentats a l’Humus Mediterrani  per fer un concert en directe el diumenge 18 d’octubre en el marc de la Fira Mediterrània 2020 i cobrarà 200 euros + Iva. La resta de grups seleccionats participaran de forma digital, tal i com s’explica en el punt anterior.

També farà un concert dins de l’Humus Mediterrani el grup Aixopluc guanyador del concurs de ball folk Robert Pellicer, en base a l’acord d’Arrel amb l’Associació QRambla, organitzadora del concurs.

Podeu presentar la proposta musical  a HUMUS MEDITERRANI encara que l’hagueu  presentat a la secció oficial de FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA.

Podeu inscriure les vostres propostes musicals  del 15 de juliol fins al 30 de juliol de 2020 a través del formulari que trobareu al web www.darrel.cat

Incorporeu-hi  enllaços o documents per escoltar la vostra música. Enguany és necessari presentar l’enllaç a algun enregistrament vostre en format audiovisual  que mostri alguna o algunes peces del repertori, per tal de poder participar a la llotja virtual.

Adjunteu també foto amb 300 DPI resolució, 10×15 cm , en  format TIF  ó  JPG

Si envieu més d’un fitxer adjunt, utilitzeu el correu darrel@darrel.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

 
 
previous next